Omrekentabel suiker <-> Stevia:
SUIKER STEVIA POEDER STEVIA VLOEIBAAR
1 kop 1 theelepel 1 theelepel
1 eetlepel 1/4 theelepel 6-9 druppels
1 theelepel 1 mespunt of 1/16 theelepel 2-4 druppels
Conversie tabel – vloeibare Ingrediënten
Conversie tabel – niet vloeibare ingrediënten
SUIKER STEVIA POEDER STEVIA VLOEIBAAR
1 kop 1 theelepel 1 theelepel
1 eetlepel 1/4 theelepel 6-9 druppels
1 theelepel 1 mespunt of 1/16 theelepel 2-4 druppels
Conversie tabel – vloeibare Ingrediënten
Hoeveelheid | Metrieke equivalent |
1 teaspoon (ts) | 5 ml |
1 tablespoon (TS) eetlepel (EL) | 15 ml |
1/8 cup | 30 ml |
1/4 cup | 60 ml |
1/3 cup | 80 ml |
1/2 cup | 120 ml |
2/3 cup | 160 ml |
3/4 cup | 180 ml |
1 cup | 240 ml |
1 1/2 cups | 350 ml |
2 cups | 475 ml |
3 cups | 700 ml |
4 cups | 950 ml |
NB: Hierboven vind je de precieze omrekening. Wanneer het niet zo precies hoeft te zijn, kan je als volgt omzetten: 1 cup = 250 ml |
Conversie tabel – niet vloeibare ingrediënten
Gewicht in gram
| |||||||
Ingrediënt
|
1 cup
|
3/4 cup
|
2/3 cup
|
1/2 cup
|
1/3 cup
|
1/4 cup
|
2 TS/EL
|
Bloem
|
120 g
|
90 g
|
80 g
|
60 g
|
40 g
|
30 g
|
15 g
|
Bloem – gezeefd
|
110 g
|
80 g
|
70 g
|
55 g
|
35 g
|
27 g
|
13 g
|
Suiker
|
200 g
|
150 g
|
130 g
|
100 g
|
65 g
|
50 g
|
25 g
|
Bruine suiker
|
180 g
|
135 g
|
120 g
|
90 g
|
60 g
|
45 g
|
23 g
|
Rijst – niet gekookt
|
190 g
|
140 g
|
125 g
|
95 g
|
65 g
|
48 g
|
24 g
|
Couscous –niet gekookt
|
180 g
|
135 g
|
120 g
|
90 g
|
60 g
|
45 g
|
22 g
|
Tafelzout
|
300 g
|
230 g
|
200 g
|
150 g
|
100 g
|
75 g
|
40 g
|
Boter
|
240 g
|
180 g
|
160 g
|
120 g
|
80 g
|
60 g
|
30 g
|
Noten – gehakt
|
150 g
|
110 g
|
100 g
|
75 g
|
50 g
|
40 g
|
20 g
|
Parmezaan, geraspt
|
90 g
|
65 g
|
60 g
|
45 g
|
30 g
|
22 g
|
11 g
|
Honing
|
340 g
|
255 g
|
227 g
|
170 g
|
113 g
|
85 g
|
43 g
|
Reacties
Een reactie posten