Benodigdheden voor 12stuks:
80g zachter boter
100g suiker
1 groot ei
2el melk
100g zelfrijzend bakmeel
1tl bakpoeder
75g cranberry's (gedroogd of uit de diepvries)
Bereiding:
Verwarm de overn op 180°C en bekleed een muffinblik met 12 vormpjes. Of zet 12 vormpjes op een bakplaat.
Doe de boter en de suiker in een kom en klop dit luchtig op. Voeg dan het ei en de melk erbij.Meg dit even door elkaar. Zeef het bakmeel en het bakpoeder boven het beslag en meng dit met een spatel onder elkaar. Roer dan de cranberry's er door. Wanneer je bevroren cranberry's gebruikt, moet je ze niet laten ontdooien.
Schep het mengsel nu in de vormpjes
Bak de cakejes 15-20 min in de oven tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze afkoelen voor je ze serveert.
Spijtig heb ik hiervan geen foto.
80g zachter boter
100g suiker
1 groot ei
2el melk
100g zelfrijzend bakmeel
1tl bakpoeder
75g cranberry's (gedroogd of uit de diepvries)
Bereiding:
Verwarm de overn op 180°C en bekleed een muffinblik met 12 vormpjes. Of zet 12 vormpjes op een bakplaat.
Doe de boter en de suiker in een kom en klop dit luchtig op. Voeg dan het ei en de melk erbij.Meg dit even door elkaar. Zeef het bakmeel en het bakpoeder boven het beslag en meng dit met een spatel onder elkaar. Roer dan de cranberry's er door. Wanneer je bevroren cranberry's gebruikt, moet je ze niet laten ontdooien.
Schep het mengsel nu in de vormpjes
Bak de cakejes 15-20 min in de oven tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze afkoelen voor je ze serveert.
Spijtig heb ik hiervan geen foto.
Reacties
Een reactie posten