Sneeuwberg red velvet cake

Benodigdheden:
FunCakes Mix voor Red Velvet Cake 500 gr (te koop bij pipoos)
FunCakes Mix voor Royal Icing 500 gr (te koop bij pipoos)
250g boter
125g mascarpone
100g bloemsuiker (wie het zoeter wilt kan meer toevoegen)
Kant en klare meringue

Bereiding:
Maak het red velvet cake deeg klaar volgens recept op de verpakking.
Bak deze cake af in de oven en laat deze afkoelen. Ik heb hier voor een tulband vorm gekozen.
Ondertussen kan je de botercrème maken. Hier een combinatie van boter en mascarpone en bloemsuiker.
Wanneer de taart afgekoeld is kan je deze in twee snijden.
Bestrijk de beide helften met de botercrème. Op de onderste helft leg je stukjes meringue en dan de ander helft boven op. De rand met de botercrème een beetje afwerken met een restje botercrème. Zet deze zeker een uur in de koelkast.
Ondertussen kan je de icing klaarmaken volgens recept op de verpakking. Je hebt zeker maar de helft nodig.
Als de taart voldoende koud is (botercrème is had geworden) dan kan je de icing er op doen en afwerken als een besneeuwde berg.



Reacties